Keresztül Lengyelországon

Utunk második napján, ismét a kocsiban töltöttük az idő nagy részét. Lengyelország északi részéig szerettünk volna eljutni, hogy másnap megkezdhessük a Baltikum felfedezését. Miután Ulanowban megkerestünk egy geocaching ládát egy hagyományos lengyel fatemplom tövében, nagyjából 500 km-t vezettünk Augustowig, ahol egy tóparti kempingben vertük fel a sátrunkat.
A kemping megtalálásával volt némi problémánk, mert a GPS ott is jelölt hidat egy folyón keresztül, ahol valószínűleg sosem volt, így kezdjük benne elveszíteni a bizalmunkat, mert már párszor félrevezetett bennünket. Azért hagyományos térképeken is tájékozódunk, van egy 10 éves Európa térképünk és a Balti országokról egy 1992-ben kiadott. :)
A sátorállítás gyorsan ment, egyrészt mert már gyakoroltunk az utóbbi hetekben, másrészt pedig, mert annyi szúnyog volt, hogy minél gyorsabban a sátorban akartunk lenni. Így is sikerült jó pár csípést beszerezni, de a vacsoránkat már nyugalomban fogyasztottuk el, a négyszemélyes sátornak köszönhetően, kis asztalka mellett, kényelmesen, még a sátoron belül is.

Vezetés: 475 km
Séta: 5528 m


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések