Vissza Utrechtbe

Kétnaposra terveztük a visszautat Utrechtbe, ugyanis kerülővel mentünk, Hilversumon keresztül. Útközben szebbnél-szebb településeken hajtottunk át. Az idő még mindig kedvezett nekünk, nem győztünk gyönyörködni a kellemes csatornapartokban, a szépen megmunkált hidakban, a kikövezett utcákban. Még egy olyan csatorna partján is sikerült bicikliznünk, amit alulról keresztezett egy autópálya!

Muiden

Weesp

Hilversum már kevésbé nyűgözött le minket. Bár mire odaértünk, már amúgy is olyan fáradtak voltunk, hogy nem is volt kedvünk nézelődni, beültünk egy (belga) sörözőbe és egy tál nachos mellett vártuk a 6 órát, mikor el tudtuk foglalni a következő szállásunkat. Ez is egy kis faház volt, mint Amszterdamban, de ez a belvárosban, egy kisebb kertes ház udvarán állt. Szűk, egy méter széles (vagy inkább keskeny) kis sikátoron tudtuk megközelíteni. A fű is mű volt az udvaron, de a faház nagyon kis takaros volt.


Másnap korán indultunk az utolsó 20 km letekerésére, mert 9 körül kellett visszavinnünk a bicikliket Utrechtbe. Ahogy leadtuk a bicikliket, már mentünk is az állomásra és ültünk fel a vonatra Eindhoven felé. Itt még sétáltunk egyet, de az időjárás ismét nem volt kegyes hozzánk, lehűlt a levegő, így jobban esett a meleg kávézókban ücsörögni a gép indulásáig, mint kinn bámészkodni.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések