Lassan újra talpon

Észrevettük, hogy a terveink folyamatosan módosulnak, ahogy megélünk egy-egy a korábbiaktól különböző élményt. A tavalyi hat hetes észak-európai út után például azt éreztük, hogy szükségünk van egy bázisra, le akartunk telepedni valahol és nem is gondoltunk rá, hogy hónapokra elutazzunk a nagyvilágba. 
Aztán ahogy megvettük a házat a hatalmas kerttel és elkezdtünk benne dolgozni, arra is rájöttünk, hogy korábbi elképzeléseinkkel ellentétben, önkéntes munkát már nem nagyon fogunk sehol végezni, mert lesz mit csinálnunk a kerttel, belekóstolunk a kétkezi munkába helyben, itthon.
Közben télen elterveztük a következő utazást, tapasztalatainknak megfelelően ismét egy nagyjából hat hetes programot raktunk össze, de pihentetőbbet, mint amilyen a 10.000 km levezetése volt. Sajnos közbejött Ádám januári balesete, ami miatt hónapok óta a legtöbb időt a ház körül töltjük, így most megint elvágyódunk messzi tájakra és a nyári, bemelegítő kirándulások után jelenleg egy újabb, még hosszabb utat tervezünk ősztől az amerikai kontinensen. 


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések